Waarom kiezen voor Anyoption?


Wanneer u gaat traden met binaire opties is Anyoption een van de mogelijke kandidaten. Hoe zit het met de betrouwbaarheid, het gebruiksgemak en de mogelijkheden bij deze online broker?

Anyoption, groot maar gebruiksvriendelijk

Deze broker is onderworpen aan de regelgeving in de EU via haar zetel op Cyprus. Het bedrijf staat dus onder strikt toezicht van de CySEC. Anyoption is daarmee een broker die is geregistreerd bij de AFM en als betrouwbaar kan worden aangemerkt voor Nederlandse beleggers.

Als je wilt beleggen bij Anyoption.com hoef je geen software te downloaden op de harde schijf, maar dat wil niet zeggen dat de handelsplatformen bij deze broker niet goed ontwikkeld zijn. Het tegendeel is waar. De schermen zijn mooi, overzichtelijk en vriendelijk in het gebruik. Het is zelfs bijvoorbeeld mogelijk om vier grafieken in één enkel venster te openen. Hierdoor kunt u dus perfect het moment timen voor uw aankoop. Overigens is er ook een mobiele versie beschikbaar, zodat u vrijwel overal aan de slag kan. Niet iedere belegger zal er behoefte toe voelen, maar het is mogelijk om met een simpele druk op de knop uw succesvolle trades ook te delen op Facebook.

De broker geeft een standaard aanbod van binaire opties op forex, aandelen en grondstoffen. De keuze is relatief beperkt, maar omvat eigenlijk alle populaire beleggingsmogelijkheden voor binaire opties. Waar het aanbod misschien kleiner is dan bij andere brokers, scoort Anyoption weer erg goed op het gebied van het maximale rendement. Dit kan oplopen tot 92%. Ook zijn er mogelijkheden om het verlies te beperken, waarbij er bijvoorbeeld een VIP-account mogelijk is. Uiteraard geldt bij het kiezen voor een optie met verliesbeperking ook een lagere uitbetaling bij winst.

Traden bij Anyoption

Het is duidelijk dat Anyoption er veel aan gelegen is om nieuwe beleggers uit te leggen hoe de site werkt. Er is een zeer goede demo-account beschikbaar waar u alle in and outs van het systeem kunt ontdekken. Deze demo is zeker niet alleen bedoeld voor beginners, ook ervaren beleggers kunnen hier hun vaardigheden testen en zo nodig bijschaven. Mochten er dan toch nog vragen overblijven dan is het mogelijk die via een live chat te stellen. Het is duidelijk dat de chat wordt bemand door ervaren professionals.


Populair bij online brokers