Online Brokers vergelijken


De beste Online brokers vergelijken voor de Nederlandse beleggingsmarkt doet u op OnlineBrokers.nl. Wij zijn een onafhankelijke website, die een selectie van de beste online brokers weergeeft. Hierdoor maakt u als belegger een veilige keuze op het internet! Profiteer als nieuwe belegger van ons overzicht!


  • Populaire online broker!
  • Favoriet bij Nederlanders
  • Oefenen met demo-account
Lees de review *77% van de retailbeleggers verliest geld met CFD’s.

  • Sociaal beleggen (copytrading)
  • Gratis demo-account
  • Nederlandstalige website
Lees de review * 75% van particuliere handelaren in CFD's verliest geld

Online brokers vergelijken

Online beleggen stijgt met de dag in populariteit. Het gemak en gebruiksvriendelijkheid van het Internet heeft de beleggingswereld de laatste jaren flink doen veranderen. Via Onlinebrokers.nl vindt u een overzicht van de beste online brokers beschikbaar voor Nederland. Bij onze selectie aan brokers kunt u kiezen uit vele verschillende beleggingsproducten. Zo investeert u bijvoorbeeld bij deze brokers in goud, zilver, olie of bijvoorbeeld valuta. Maar ook relatief nieuwe beleggingsvormen als Binaire Opties of beleggen via CFD’s behoort tot de mogelijkheden.

Brokers vergelijken

Vrijwel iedere belegger heeft unieke wensen en behoeftes als het op beleggen aankomt. Aangezien de bovenstaande brokers ieder een eigen aanbod hebben aan beleggingsproducten is het raadzaam dit aanbod met elkaar te vergelijken. Zo kiest u voor een broker die voldoet aan uw wensen!

Financiële autoriteiten

Het is uiteraard de bedoeling dat u bij een betrouwbare beleggingspartner uw geld belegd. Daarom vindt u alleen online brokers in onze selectie die zijn aangesloten bij Europese financiële autoriteiten. Zo ziet de Nederlandse AFM, de Britse FCA en CySEC uit Cyprus toe op de financiële markt. Online brokers aangesloten bij deze financiële autoriteiten zijn gebonden aan strikte regels.

* Algemene voorwaarden van toepassing. Uw kapitaal loopt risico.


Populair bij online brokers