Over ons


Over Ons

OnlineBrokers.nl werd opgericht in Augustus 2016 door een team van zeer enthousiaste beleggers. Beleggen is een vorm van investering, waarbij het ‘online beleggen’ een steeds grotere rol van betekenis gaat spelen. Wij zien dan ook dat het Internet de laatste jaren steeds meer terrein wint als het over het online aangaan van beleggingen hebben. Het Internet biedt veel extra mogelijkheden en opties voor beleggen en dat biedt extra kansen! Om te kunnen online beleggen dien je een account aan te maken bij een van de beschikbare online brokers. Een online broker biedt op het Internet de faciliteit om een belegging aan te gaan.

Transparant over Online Brokers

Ons doel achter OnlineBrokers.nl is een transparant weergave van de beste online brokers beschikbaar voor de Nederlandse beleggingsmarkt. Iedere online broker heeft zijn eigen unieke kenmerken, wat vaak gecombineerd gaat met een uniek beleggingsaanbod en beleggingsproducten. Op onze website lichten wij diverse online brokers uit en bieden wij een eenvoudig en helder overzicht met de voor- en nadelen van iedere broker. Uiteraard is iedere belegger anders, waardoor het ene aanbod beter op jouw wensen aansluit dan het ander.

Brokers met Europese licentie

Er zijn veel leuze beleggingsproducten in de online wereld verkrijgbaar. Wij zijn uiteraard voor een veilige beleggingsmarkt! Wij selecteren daarom alleen online brokers die in het bezit zijn van officiële vergunningen voor de Europese financiële markten. Hiermee proberen wij te helpen bij het stimuleren van een veilige beleggingsomgeving.


Populair bij online brokers