Optiestrategie met 24option


Bij 24option kunt u in opties CFD beleggen in een aantal populaire indices. Op die manier kunt u beleggen en profiteren van de volatiliteit op de beurzen gedurende het hele jaar en op korte termijn. Dat is bijzonder in een tijd dat veel geld van institutionele beleggers zit ‘opgesloten’ in trackers en andere instrumenten om te proberen via het volgen van de index een resultaat te behalen zonder risico.

Steeds meer beleggingsgeld volgt de indices

Volgens een schatting is ongeveer een derde deel van alle gelden die momenteel worden aangewend om te beleggen opgenomen in fondsen die niet actief worden beheerd, maar slechts een index volgen. Op deze manier proberen met name grotere institutionele partijen een redelijk rendement te halen zonder veel kosten en met een beperkt risico. Een dergelijk passief beleggingsbeleid van een groot deel van het beschikbare kapitaal is wellicht wel begrijpelijk, gelet op de jaren die achter ons liggen. Tenslotte wordt er ook nog bijna dagelijks geschreven over de financiële situatie van de Nederlandse pensioenfondsen. Maar het zal duidelijk zijn dat er ook problemen zullen ontstaan als deze trend zich voortzet. Tenslotte is de markt bedoeld als bron van geld voor bedrijven die risicodragend kapitaal nodig hebben en als een mogelijkheid voor geldverschaffers om een hoger rendement te halen dan elders mogelijk is. Indien geldverschaffers niet meer zelf keuzes gaan maken en op die manier de markt in beweging houden zal die te star worden en op den duur in zijn voegen gaan kraken. Indien nieuwe bedrijven de stap naar de beurs niet langer aantrekkelijk gaan vinden, omdat de grote beleggers liever volgen dan initiatief nemen zal ook een index op den duur haar betekenis gaan verliezen, omdat er niet voldoende nieuwkomers beschikbaar zullen zijn.

Profiteer van het bereik van CFD bij 24option

Met de CFD op opties bij 24option hoeft u de indices niet te volgen, maar kunt u die naar eigen inzicht bespelen. Omdat u kunt kiezen voor CFD op call en puts is het mogelijk te profiteren van stijgende, dalende en horizontale markten. Doordat 24option u gratis voorziet van realtimekoersen op de opties CFD, kunt u snel inspelen op veranderende markten. Voor technische analyse biedt 24option u geavanceerde grafieken. En natuurlijk betaalt u als belegger geen provisie bij het verhandelen van deze CFD. Kijk op de site van 24option hoe het werkt met de spreads en op welke wijze u fors kunt besparen op provisie die u bij andere brokers wel zou moeten betalen. Beleg actief bij 24option ook in de belangrijkste indices.


Populair bij online brokers