Een Nederlandse online broker in binaire opties: Optie24


Optie24 is een Nederlandse broker en wordt gerund door Pip Invest B.V. Dat betekent dat ze geregistreerd staan bij de AFM. De uiteindelijke eigenaar van Optie 24 is Fidelisco Capital Market Ltd, maar Optie24 is volledig bedoeld voor de Nederlandse markt. Alles, van omschrijvingen tot klantenservice, wordt afgehandeld in het Nederlands. Dat is beslist een groot voordeel, omdat zelfs iemand die buitenlandse talen goed beheerst, vaak wel bij het stellen van vragen het Nederlands wil gebruiken.

Aanbod en te behalen resultaten

Het aanbod van Optie24 is overzichtelijk en dat maakt het handelen prettig als u ervoor kiest om niet te veel exotische opties in uw portefeuille te willen opnemen. Het aanbod van binaire opties bestrijkt de hele range: aandelen, indices, grondstoffen en forex, maar optie 24 biedt nog iets extra’s dat maar zelden mogelijk is bij andere online brokers: er zijn binaire opties op futures beschikbaar. Futures zijn beslist geen uitsluitend Nederlands beleggingsproducten. Het is dus duidelijk iets waar Optie24 zich in onderscheidt en wellicht ook nog kan uitbreiden.

anyoption bannerHet rendement op deze opties ligt tussen de 68 en 80%. Het is afhankelijk van de looptijd van de binaire optie en niet van de onderliggende waarde. Bij een 24-uursoptie is de winst bij een goede keus 80%. Bij meer kortlopende opties zijn de rendementen ook lager.

Eenvoud in gebruik

Optie24 biedt een eenvoudig en webbased platform voor de gebruiker. Daarbij kunt u ook nog drie verschillende andere producten volgen als u de strategie daarop bepaalt. De real-time informatie bij Optie24 wordt geleverd door Thompson/Reuters. Daarmee weet u zeker dat de informatie altijd up-to-date is. De order die u opgeeft wordt ook altijd exact op het moment geopend waarop u de order ingeeft. Sommige online brokers gebruiken daarbij een wachttijd. Wil je onderweg ook je trades blijven volgen, dan heeft Optie24 ook apps voor iPhone en Android met precies dezelfde functionaliteit. Natuurlijk heeft de broker ook een demo-account. Hiermee kunt u het hele systeem proberen zonder risico. Met virtueel geld kunt u dan zelf ervaren hoe het in de praktijk werkt.

Gaat u voor Optie24?

Indien u besluit voor het echte werk te gaan en een rekening opent, krijgt u een bonus die kan oplopen tot € 500,-. Stort u minder, dan is de bonus ook gelijk aan het bedrag dat u heeft gestort bij de eerste keer. Bij Optie24 kunt u met een minimum van € 5,- per opties werken. Dat is lager dan de meeste andere brokers die vaak uitgaan van een minimum van € 25,-.


Populair bij online brokers