Beleggen met de sterren


Heeft u schele hoofdpijn gekregen van het turen naar grafieken en lijken de weerstanden en de steunen inmiddels haasje-over te doen op uw scherm? Dan is technische analyse misschien niet uw ding. Beginnen de cijfers in de jaarverslagen zelfstandig te bewegen en kunt u winst en verlies daardoor niet meer onderscheiden? Dan zal fundamentele analyse u beslist geen positief rendement opleveren. Bent u volslagen gefrustreerd geraakt omdat beursaap Jacko in 2017 uw rendement ver heeft overtroffen? Of misschien bent u gewoon wat lui en wilt u toch rijk worden met beleggen zonder er zelf moeite voor hoeven te doen? In al die gevallen is astrologie wellicht ook voor u de oplossing.

De horoscoop van de Bitcoin

Misschien had u er eerder aan moeten denken om de horoscoop van de bitcoin te raadplegen voordat u in- of uitstapte in deze cryptomunt. Want inderdaad: er bestaat zo’n horoscoop. Dat is niet zo vreemd, want van alles waarvan een ontstaansdatum bekend is, kan een horoscoop worden gemaakt. Dus niet alleen van de bitcoin, maar ook van aandelen, bedrijven en zelfs landen en continenten. Een goede astroloog draait er zijn hand niet voor om en de planeten zijn in staat met hun gedrag daarna perfect de toekomst te voorspellen. Een geboortedatum bepaalt de plaats in de kosmos van alles, ook van u. Overigens noemt men dit ‘Radix’, oftewel geboortehoroscoop.  

In deze wereld is alles te koop, dus ook een astrologisch verantwoord investeringsadvies. En zeg eens eerlijk: dat klinkt toch een stuk eenvoudiger dan iedere dag al dat economische nieuws moeten volgen. Volgens experts (op het gebied van astrologie welteverstaan) is het erg eenvoudig om op een concrete vraag de sterren, of planeten om precies te zijn, te raadplegen. Niet alleen de vraag of het verstandig is om te investeren, maar ook het meest gunstige moment zal u snel kunnen worden verstrekt.

Werkt astrologie bij beleggen?

Een goede astroloog zal u onmiddellijk vertellen dat hij ook wel eens een foutje maakt, maar dat hij vrijwel altijd goed zit. Dat moet ook de laatste twijfelaar natuurlijk kunnen overtuigen. Laten we duidelijk zijn: u bevindt zich beslist niet in slecht gezelschap als u vertrouwen schenkt aan een astroloog. Romeinse en Chinese keizers gingen u voor en namen veel van hun beslissingen pas nadat ze een astroloog hadden geraadpleegd. Als dat iets te ver in het verleden voor u ligt, ook vandaag de dag zijn er bedrijfsastrologen. De directie van een aantal beursgenoteerde fondsen zou zonder het raadplegen van een astroloog geen beslissing durven nemen. Natuurlijk komt men hier niet voor uit op de aandeelhoudersvergadering. Wist u dat er gefluisterd wordt dat een sollicitatie bij KLM alleen zin heeft als uw het juiste sterrenbeeld heeft voor de vacature?

Ook zonder horoscoop kunt u de betrouwbare online brokers op deze site kiezen voor uw trades. Veel succes!


Populair bij online brokers