AnyOption onder de loep


Als je kan claimen het grootste handelsplatform te wereld hebben voor binaire opties, hoe zorg je er dan voor om een voorsprong te blijven houden op de concurrentie? In de eerste plaats dien je ervoor te zorgen dat je betrouwbaar bent. AnyOption bestaat niet alleen al sinds 2009 (en is daarmee een van de oudste brokers in een relatief jonge markt), deze is ook gereglementeerd volgens de regels van de CYSEC en ingeschreven bij de AFM. Daarbij is het van het grootste belang dat de uitbetaling op een goede manier is geregeld. AnyOption heeft daarvoor diverse mogelijkheden. Wat kan een (nieuwe) belegger nog meer verwachten bij deze online broker?

Innovatief en doordacht

Als het grootste handelsplatform voor binaire opties komt AnyOption ook regelmatig met het nieuwste op het gebied van binaire opties. Option+ is een voorbeeld. Dit is een binaire optie die ook de mogelijkheid heeft om voortijdig terug te verkopen, ongeacht of u op dat moment op winst of verlies staat. Dat is een flexibiliteit die weinig andere brokers op dit gebied kunnen evenaren. Hiermee heeft u een veel grotere mogelijkheden om uw money management af te stemmen en de risico’s te beperken op basis van uw strategie.

Wie als (beginnend) belegger bij AnyOption voor het eerst werkt met de software van de platform zal meteen ontdekken dat de jaren van ervaring van deze online broker zich uitbetaalt in software die doordacht is en geheel bedoeld om het de gebruiker zo eenvoudig mogelijk te maken. Maar ook voor de ervaren beleggers zijn er voldoende mogelijkheden. Zo kunt u in één oogopslag vier verschillende charts in de gaten houden, zodat u een overzicht kan houden over meerdere posities of opties die uw aandacht hebben.

Binaire opties zijn een manier van beleggen die eenvoudig is en die u dan ook overal zult kunnen willen doen. Dat heeft AnyOptions ook goed begrepen en u kunt dan ook probleemloos handelen via de mobiele telefoon of de tablet op iedere willekeurig plaats. Er zijn applicaties beschikbaar voor zowel IPhone als Android.

Verder biedt AnyOption nog een mooie extra service. Mocht u door omstandigheden even een positie in een binaire opties uit het oog verliezen, dan krijgt u, bij opties met een aanschafwaarde van $ 100 of meer, een gratis sms met informatie aan het einde van de looptijd, zodat u nog tijdig op de hoogte wordt gesteld van de ontwikkeling.

Wilt u in 2017 een begin maken met de handel in binaire opties, dan is AnyOption zeker een broker om te overwegen.


Populair bij online brokers